عمر سازه ال اس اف چقدر است؟

ساختار اسکلت فلزی مدرن ال اس اف در واقع یک سیستم ساختمانی مقاوم و در عین حال سبک بوده که سرعت فرآیند ساخت و ساز را افزایش می‌دهد. عمر سازه ال اس اف یکی از مواردی است که بسیاری از افراد فعال در این حوزه در ارتباط با آن سوالاتی دارند. لازم به ذکر است که عمر این سازه در درجه اول به کیفیت مصالح سازنده آن وابسته می‌باشد.

البته با کمک یک‌سری روش‌ها نیز می‌توان عمر مفید سازه ال اس اف را تا حد زیادی بیشتر کرد. سازه ال اس اف در مقایسه با روش‌های سنتی مزیت‌های زیادی را برای سرمایه‌گذاران به همراه دارد؛ چرا که این سازه ضمن سبک و مقاوم بودن از قیمت اجرای LSF بسیار مناسبی نیز برخورار است. در ادامه این مقاله عمر مفید سازه ال اس اف را از جنبه‌های مختلف مورد بررسی قرار خواهیم داد. با ما همراه باشید!

نکات مهمی که باید درباره سازه ال اس اف بدانید!

ساختار اسکلت فلزی سبک، یک نوع سیستم ساختمانی مدرن، مقاوم و کم وزن می‌باشد. با ارائه یک روش کارآمد و مقرون به صرفه، ال اس اف می‌تواند به آسانی و با منفعت‌های بیشتر نسبت به سایر سیستم‌ها در محدوده هدف مورد استفاده قرار گیرد. از سیستم فولادی مذکور می‌توان برای ساختمان‌های کوتاه و سازه‌های بلند با تعداد طبقات محدود استفاده کرد.

عمر سازه ال اس اف چقدر است؟

عمر مفید هر سازه‌ای در هر نقطه از دنیا که بنا شده باشد وابسته به کیفیت مواد سازنده آن است. به منظور بالا بردن عمر سازه ال اس اف می‌توان از راه‌های مختلفی استفاده کرد. به عنوان مثال روش‌هایی مثل دیوار برشی یا دهانه‌های پیوندی که امروزه جزو متداول‌ترین روش‌ها برای افزایش طول عمر این سازه‌ها محسوب می‌شوند، راه‌های مناسبی برای دستیابی به هدف مذکور هستند.

ناگفته نماند که طول عمر مفید سازه ال اس اف با محاسبه نتایج آزمایشات و بررسی‌های لازم نسبت به پایداری و مقاومت آن در برابر لرزش‌های زلزله، همواره با راندمان ایستایی چشم‌گیری گزارش شده است. با این تفاسیر می‌توان گفت که سازه ال اس اف یک جایگزین عالی برای سی اف اس به حساب می‌آید؛ چرا که هم از عمر و دوام بالاتری برخوردار بوده و هم با قیمت مناسب‌تری عرضه می‌شود.

استحکام ال اس اف در برابر لرزش زلزله

در بحث عمر سازه ال اس اف خوب است که به میزان مقاومت این سازه در برابر زلزله نیز اشاره‌ای داشته باشیم. زمانی که زلزله رخ می‌دهد، به نقطه‌ای از ساختمان فشار وارد می‌شود. سازه ال اس اف با توجه به ساختاری که دارد می‌تواند این فشار را به خوبی در تمامی اجزای ساختمان پخش کرده و لرزش و تنش ناشی از زلزله را کاهش دهد. شایان ذکر است که با نصب اتصالات ساپورت پیش ساخته به حالت مورب، انرژی در کل ساختمان به صورت یک‌نواخت تقسیم شده و این موضوع یکی از تکنیک‌هایی است که طولانی‌تر شدن عمر سازه ال اس اف را تضمین می‌کند.

اهداف اصلی ساخت سازه ال اس اف چیست؟

ساخت و اجرای سازه ال اس اف می‌تواند با اهداف مختلفی انجام پذیرد. جالب است بدانید که این سازه امروزه از بخش خصوصی گرفته تا محبوب‌ترین هتل‌های لوکس در جهان به‌کار گرفته می‌شود. این نوع شیوه ساخت مورد تأیید بسیاری از توسعه‌دهندگان در سراسر دنیا می‌باشد؛ چرا که این نوع سیستم ساختمانی ضمن ساده بودن بسیار مقاوم است و همچنین در کوتاه‌ترین زمان ممکن به مرحله اجرا می‌رسد.

همان‌طور که گفته شد، وزن نهایی سازه ال اس اف سبک بوده و همین موضوع سبب شده تا بسیاری از جوامع بشری پیشرفته از این سازه استقبال کنند. از مزایای این سازه می‌توان به کیفیت فوق‌العاده و یک‌نواختی، برخورداری از استانداردهای جهانی، حمل و نقل سریع و راحت، استقامت و پایداری بالا در برابر شرایط جوی ناهموار اشاره کرد.

روش‌های افزایش عمر سازه ال اس اف

برای این که دوام و ماندگاری سازه ال اس اف بالا رود، می‌توان از روش‌های مختلفی که پیش‌تر به آن‌ها اشاره کردیم استفاده کرد. سیستم‌های دیوار برشی و دهانه‌های پیوندی با اتصالات فولادی مورب جزو بهترین روش‌ها برای انجام این کار محسوب می‌شوند.

با استفاده از استانداردهایی مثل استفاده از دیوارهای مورب و اتصالات فولادی می‌توان دوام این سازه‌ها را در برابر زلزله افزایش داد. لازم به ذکر است که مطابق این استانداردها مقاومت ساختمان در برابر شکستن پیچ‌های رابط نباید برای مقاومت در برابر زلزله مورد استفاده قرار گیرد؛ چرا که این امر به تسمه‌ها اجازه کشش نداده و احتمال شکستن اسکلت و غیرمقام شدن آن وجود دارد.

در رابطه با افزایش عمر سازه ال اس اف باید در نظر گرفت که بیشترین اتصالات در این سازه سبب افزایش دوام آن‌ها خواهد شد. همان‌طور که پیش‌تر نیز کمی به این موضوع اشاره کردیم، زمانی که به نقطه‌ای از سازه فشاری در اثر رانش یا تنش وارد می‌شود، این انرژی به منظور جلوگیری از شکستن یک ناحیه از ساختمان می‌بایست در کل ساختمان پخش شود. لازم به ذکر است که با کوچک‌ترین فشار دیوار متحمل بار زیادی شده و نتیجه این اتفاق شکستن و خارج شدن اتصالات خواهد بود. اما با قرار دادن اتصالات میانی به صورت مورب، انرژی وارده در تمام بخش‌های ساختمان تقسیم شده و سازه با دوام باقی خواهد ماند.

سخن پایانی

عمر مفید هر سازه‌ای به کیفیت مواد و مصالح سازنده آن وابسته است. به منظور افزایش عمر سازه ال اس اف می‌توان از روش‌های مختلفی استفاده کرد. روش‌هایی مثل دیوار برشی و دهانه‌های پیوندی جزو متداول‌ترین شیوه‌های افزایش دوام این سازه به حساب می‌آیند. سازه‌های ال اس اف به دلیل استحکام و پایداری خوبی که طی آزمایشات از خود نشان داده‌اند، از طول عمر بالایی برخوردار هستند؛ در نتیجه می‌توان گفت که این سازه جایگزین مناسبی برای سی اف اس نیز محسوب می‌شود.

این سازه مزیت‌های فراوانی را به همراه دارد که در این مقاله تنها به طول عمر آن پرداختیم. با استفاده از سازه پیش‌ساخته ال اس اف نه‌تنها طرح مورد نظر شما در کوتاه‌ترین زمان ممکن به مرحله اجرا می‌رسد، بلکه هزینه‌ ساخت با استفاده از روش ال اس اف در مقایسه با سایر روش‌های سنتی بسیار مناسب‌تر خواهد بود. به ویژه اگر در شمال کشور حضور دارید پیشنها ما به شما این است که پیش از رفتن به سراغ روش‌های سنتی، ال اس اف را مورد بررسی قرار دهید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت ، استفاده از سرویس ریکپچای گوگل الزامی است که منوط به خط مشی رازداری و شرایط استفاده گوگل است.

من با این قوانین موافقم.

به بالای صفحه بردن