دوام سازه های ال اس اف (LSF)
سازه lsf همان سازه پیش ساخته است که یکی از مزیتهای آن اسکلت فلزی کم وزن است و دوام سازه های ال اس اف دیگر مزیت خوب این سازه هاست. این سیستم بیشتر از ۲۰ سال است که به صورت گسترده در تولید صنعتی انواع ساختمانهای اداری، تجاری و مسکونی مورد استفاده قرار میگیرد. در حالت کلی پروژه سازه lsf، جایگزین بسیار خوبی برای روشهای قدیمی طراحی ساختمان است. در صورتی که قصد دارید با طول عمر این مدل سازهها آشنایی بیشتری داشته باشید، ادامه مطلب را از دست ندهید.
سازه lsf چیست؟
سازه LSF یک مدل از سازههای از پیش ساخته شده است که بعد از تولید در کارگاه، به مکان مورد نظر انتقال داده میشود و در نهایت آن را نصب میکنند. از این مدل سازهها برای ایجاد پایداری ساختمان استفاده میکنند. در حالت کلی به سازه هایی LSF گفته میشود که از جنس فولاد سبک باشد و یک سیستم سازهای مدرن محسوب شود دوام سازه های ال اس اف بسیار زیاد است. در حالت کلی این نوع از سازهها در انواع ساختمانها مثل خانههای ویلایی، ساختمانهای مسکونی و اداری، هتل، آپارتمانها، مدرسه، دانشگاه رستوران ها و غیره کاربرد دارد. پروژه سازه lsf، جزو پرطرفدارترین سیستمهای ساختمانی است که در دنیا امروز در اکثر کشورها استفاده می شود.
سازههای ال اس اف با توجه به وزن کمی که دارند، مناسبترین واکنش را در مقابل زلزله و حوادثی مانند آن، از خود نشان میدهد. در عین حال سرعت ساخت این مدل سازهها بسیار بالا است و دوام و طول عمر زیادی دارد. این امکان را برای شما فراهم میشود که آنها را جمع آوری کرده و در یک مکان دیگر راهاندازی نمایید.
آیا طراحی و اجرای سازه lsf بادوام است؟
تاریخچه این مدل سازهها نشان میدهد که اولین بار از سازه ال اس اف به عنوان یک عضو غیراصلی از اعضای فولاد نازک برای دیوارها استفاده کردهاند. در آن زمان از این نوع سازهها در دیوارهای داخلی و فضای دکوراتیو که غیر باربر بود و سنگینی زیادی را تحمل نمیکردند، مورد استفاده قرار میگرفت. به مرور زمان افراد تلاش کردهاند که سازه های سبک ال اس اف را بهینه سازی کنند و مقاومت و سطح دوام آن را افزایش دهند امروزه دیگر دوام سازه های ال اس اف بسیار بالاست و در مناطق بسیاری مورد استفاده قرار می گیرد.
در نهایت سازه ال اس اف توانست این تأیید را از سوی مهندسین امر به دست آورد. از آن موقع به بعد توانست به عنوان دیوارهای خارجی و باربر به کار برود. با توجه به اینکه قوانین ساخت ال اس اف به سالها قبل باز میگردد، پس هنوز هم قوانین نهایی به عنوان یک الگو کامل از میزان دوام آن ارائه داده نشده است.
عمر مفید ساختمانهای خانه های پیش ساخته پلیمری
عمر مفید هر نوع سازهای در هر جای جهان، به کیفیت مصالح به کار رفته سازنده در ساختار آن بستگی دارد. برای اینکه دوام سازه های ال اس اف افزایش پیدا کند، میتوانید از راههای متنوع برای این منظور اقدام کنید. راههایی مانند دیوار برشی و دهانههای پیوندی که متداول شدهاند جزو این روشها محسوب میشوند. طول عمر فونداسیون ال اس اف طبق آزمایشها تعیین شده است.
زمانی که زلزله رخ میدهد و به نقطهای از ساختمان فشار وارد میکند، دوام سازه های ال اس اف با خاصیتی که دارند این فشار را در همه بخشهای ساختمان توزیع میکنند و لرزشها را کاهش میدهد. در صورتی که اتصالات ساپورت پیش ساخته به صورت مورب باشد، انرژی در تمام بخشهای ساختمان به طور یکسان پخش میشود.
راههای مناسب برای افزایش دوام سازه های ال اس اف (LSF)
برای این منظور که دوام سازه های ال اس اف افزایش پیدا کند، معمولاً از راههای متنوعی مثل سیستمهای دیوار برشی و دهانههای پیوندی با اتصالات فولادی مورب استفاده میکنند. در چند سال گذشته بررسیهای زیادی در زمینه بررسی عملکرد ساختاری پروفیلهای گوناگون در ارزیابی مقاومت لرزه ای صورت گرفته است. این بررسی جهانی دوام سازه های ال اس اف را به عنوان یک جایگزین بسیار بادوام، مقرون بهصرفه و سبکتر از سازه های معمولی مخصوصاً در ساختمان های کوچک یک یا دو طبقه ارائه میدهد.
استاندارد های افزایش دوام سازه های ال اس اف (LSF) از یک طرف با توجه به جدید بودن این روش، هنوز قوانین نهایی و اصلی در این زمینه در برابر زلزله ارائه داده نشده است. اما استانداردهایی به صورت موقت، در این زمینه وجود دارند که استفاده از دیوارهای مورب و اتصالات اعضای مرزی آنها را تا حدی بهینه کرده است.
مزیتهای استفاده از ال اس اف گیلان
امروزه از این روش در اکثر نقاط جهان استفاده میکنند و هیچ گونه محدودیتی به همراه ندارد. به همین دلیل روز به روز طرفداران بیشتری را به خود جذب میکند و محبوبیت آن افزایش پیدا میکند. برخی از مزیت های این سازهها عبارت است از:
- کاهش مصرف فولاد: با توجه به اینکه قطعات مورد نیاز با استفاده از ورقهای با ضخامت کم ساخته میشود، پس وزن اسکلت سازه تقریباً ۳۰ الی ۴۰ درصد کمتر میشود.
- سهولت در مونتاژ و تفکیک اجزا: اتصالات اعضا در این سیستم در کارگاه به شکل پیچ در پیچ بوده و به آسانی امکان مونتاژ و تفکیک فراهم میشود.
- سرعت اجرای بالا: با توجه به اینکه تولید و آماده سازی پانلها در کارخانجات انجام میشود، پس عملیات نصب در کارگاه با سرعت زیاد انجام میشود.
- سازه فولادی سبک سازگار با محیط زیست: در سازه های چوبی برای ساخت یک خانه به قطع تعداد زیادی درخت نیاز دارید. همچنین بعضی از مصالح ساختمانی قابلیت بازیافت ندارند. اما در این سیستم اسکلت فولادی، مواد به طور کامل بازیافت شده و برای تولید محصولات دیگر مورد استفاده قرار میگیرند.
عوامل مؤثر بر تعیین قیمت سازه ال اس اف
با توجه به شرایط اقتصادی که بر جامعه امروز حاکم است، معمولاً اکثر افراد قبل از انجام هرگونه اقداماتی، هزینه های ناشی از آن را بررسی می کنند. اما باید توجه داشته باشید که قیمت سازه lsf به عوامل بسیار زیادی بستگی دارد و با توجه به دوام سازه های ال اس اف هر قیمتی برای این سازه کم است. اما امکان تعیین قیمتها به طور دقیق وجود ندارد. میزان مواد و کیفیت مصالحی که در ساختار این نوع سازه ها به کار میرود، تأثیر مستقیم بر روی lsf قیمت سازه دارد.
شرکت آریو سازه گیل یکی از معتبرترین شرکتهای موجود در ایران است که تمام مراحل انجام سازه ال اس اف را با قیمت مناسب و در کمترین زمان ممکن انجام میدهد. پس می توانید ساخت سازه خود را در اختیار این شرکت قرار دهید.