در ساخت ویلا با lsf چه نکاتی را باید رعایت کنیم؟

ال اس اف | ال اس اف گیلان | سازه ال اس اف | مجری Lsf | سازه Lsf | ویلا ال اس اف | قیمت ال اس اف | ساختمان ال اس اف

ساخت ویلا با lsf یکی از روش‌های طراحی ویلا در سال‌های اخیر بوده که با در نظر گرفتن شرایط اقلیمی در تعداد انبوه، باکیفیت بالا و همچنین زمان کم قابل اجرا است. سیستم ساختمانی ال اس اف یک روش ایده‌آل بوده که می‌تواند جایگزین بسیار خوبی برای سایر سازه‌ها باشد. اجرا و ساخت ویلا همواره نیاز به دانش ویلا‌سازی مطابق متد روز و همچنین تجربه کافی در این حوزه دارد. با در نظر گرفتن این موضوع که مصالح ساختمانی با روش‌های جدید تولید شده و روز به روز صنعت‌ ساختمان‌سازی دچار تغییر و تحولات مختلف می‌شود، نتیجه می‌گیریم که با تکیه بر دانش و تجارب گذشته نمی‌توان در این مسیر چندان موفق عمل کرد. اجرای ویلا با ال اس اف یکی از روش‌های جدید ساختمان‌سازی بوده که توجه و محافظت از طبیعت نیز در رأس آن قرار گرفته است.

تاریخچه ساخت ویلا با lsf

اجرای ال اس اف یکی از روش‌های مدرن ساختمان‌سازی است که برای اولین بار در کشور کانادا مورد استفاده قرار گرفت و بعد از تغییر و تحولاتی که داشت سرانجام در سال ۱۹۹۰ به شهرت جهانی رسید. در ایران نیز برای نخستین بار در سال ۱۳۸۵ اولین کارخانه ایرانی برای ساخت مصالح به روش ال اس اف احداث شد. روش lsf در زبان فارسی تحت عناوین مختلفی هم‌چون اسکلت فولادی سبک، سازه فلزی سبک سرد نورد، قاب سبک فلزی و… شناخته شده که دارای ویژگی‌های مثبت بسیار زیادی است.

مراحل اجرای ویلای ال اس اف

به طور خلاصه اگر قصد ساخت ویلا با lsf را داشته باشید باید مراحل زیر را در نظر بگیرید:

  • اجرای پی و فوندانسیون
  • اجرای اسکلت و چهارچوب سازه که شامل سقف و دیوارها است.
  • اجرای کلیه پوشش‌هایی که برای نمای داخلی و خارجی سازه در نظر گرفته شده است.
  • اجرای تأسیسات برقی و مکانیکی سازه ال اس اف

هنگام ساخت ویلا با lsf به چه نکاتی باید توجه داشته باشیم؟

اما سوال اصلی این‌جا است که هنگام اجرای ویلا با ال اس اف به چه نکاتی باید توجه شود؟ در ادامه با این نکات مهم آشنا خواهیم شد:

۱. هنگامی که طراحی فضاهای خارجی و داخلی ویلا صورت می‌گیرد، باید به تناسب و هماهنگی که بین این دو محیط وجود دارد توجه شود.

۲. پنجره‌ها و درب‌های مورد استفاده در این سازه‌ها باید با نمای بیرونی به منظور ایجاد فضایی زیبا تناسب داشته باشند.

۳. به رنگی که در داخل و خارج ساختمان استفاده می‌شود دقت داشته باشید. رنگ نمای بیرونی و بخش‌های داخلی مثل اتاق‌ها، آشپزخانه و… باید باهم تناسب داشته باشند.

مزایای اجرای ویلا با سازه ال اس اف

مقاطع فولادی جدار نازک استفاده شده در این روش از میزان انعطاف‌پذیری بسیار زیادی برخوردار می‌باشند؛ از این رو طراحان آزادی عمل زیادی دارند و می‌توانند ایده‌های متفاوت خود را در این زمینه به راحتی طراحی و پیاده‌سازی نمایند؛ در نتیجه روش ال اس اف در پروژه‌های مختلف با کاربری‌های متفاوت قابل استفاده هستند. هنگام ساخت ویلا با lsf و اجرای نمای بیرونی ساختمان می‌توان از انواع مختلف مصالح مثل انواع سنگ‌های نما، نماهایی از جنس آلومینیوم، نماهایی از جنس چوب، آجر، نمای پی وی سی، مصالح سرامیکی و… استفاده کرد. ناگفته نماند که در سطح داخلی سازه، پانل‌های گچی بر روی مقاطع فولادی جدار نازک سوار خواهند شد.

لازم به ذکر است که در ساخت این گونه از سازه‌ها می‌توان امکانات رفاهی متنوعی هم‌چون فضای سبز، آلاچیق، پارکینگ، استخر و آبنما نیز طراحی کرد

توجه داشته باشید که هنگام اجرای ویلا به روش ال اس اف، مجریان موظف به اجرای الزامات و استانداردهایی از قبیل قوانین مربوط به طراحی، مقاوم بودن در برابر حرارت و آتش، طراحی و… می‌باشند. شایان ذکر است که این نوع سیستم ساختمانی با تمامی شرایط جوی اعم از آب و هوای خشک یا مرطوب سازگار بوده و نصب آن نیز در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام می‌شود؛ از این رو می‌توان ال اس اف را در تمامی فصول ساز و در هر شرایطی به راحتی اجرا و نصب کرد.

همان‌طور که گفته شد سرعت نصب سازه ال اس اف بسیار بالا است؛ چرا که این سازه در مقایسه با سایر مصالح بسیار سبک بوده و به راحتی جا به جا می‌شود. در نتیجه برای نصب آن به نیروهایی با تخصص بالا نخواهد بود. جالب است بدانید که یک تیم چهار نفره می‌تواند دیوارهای خانه‌ای سه خوابه را در طول ۱ روز نصب کنند! این موضوع ارتباط مستقیم با کوتاه شدن زمان اتمام پروژه دارد.

اجرای سقف سازه ال اس اف به چه صورت انجام می‌شود؟

یکی از عمده‌ترین سوالاتی که در رابطه با سازه ال اس اف پرسیده می‌شود این است که ساخت ویلا با lsf با سقف شیب‌دار امکان‌پذیر است یا خیر؟ با توجه به ویژگی‌هایی که برای سازه ال اس اف برشماردیم، این سازه برای ساخت ویلا در شمال کشور گزینه بسیار خوبی محسوب می‌شود؛ چرا که از مقاطع فولادی جدار نازک با پوشش گالوانیزه تهیه شده و در برابر رطوبت عایق خوبی است. اما همان‌طور که می‌دانید سقف خانه‌ها و ساختمان‌ها در شهرهای شمالی به علت بارندگی‌های زیاد به صورت شیب‌دار ساخته می‌شود. خوشبختانه می‌توان سقف در سازه ال اس اف را هم به صورت شیب‌دار و هم به صورت صاف طراحی کرد و ساخت.

ناگفته نماند که به منظور ساخت ویلا با lsf روش‌های متفاوتی برای نصب سقف وجود دارد. استفاده از سیستم تیرریزی هم سطح و خرپاهای سقفی از جمله متداول‌ترین روش‌های نصب سقف محسوب می‌شوند. به طور معمول سقف در این سازه با پوشش‌های خشک یا بتن پوشانده خواهد شد.

بحث دیگری که لازم است در رابطه با سقف در سیستم ال اس اف بدانید این است که در سقف این‌ گونه سازه‌ها از تیرچه‌های سرد نورد شده استفاده شده که به منظور تعیین فاصله تیرچه‌ها عواملی مثل ظرفیت باربری و ابعاد قطعاتی که وظیفه پوشش سقف را برعهده دارند در نظر گرفته می‌شوند.

سخن پایانی

در این راهنما با نکات مهمی که هنگام ساخت ویلا با lsf باید بدانید را ذکر کردیم. سازه ال اس اف یکی از روش‌های مدرن ساختمان‌سازی در دنیا محسوب می‌شود که امروزه در ایران نیز بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. چنانچه در فکر ساخت ویلا در شهرهای شمال کشور هستید، پیشنهاد ما به شما عزیزان سازه پیش ساخته ال اس اف می‌باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
به بالای صفحه بردن