دلایل به کارگیری سازه LSF در کشورهای گوناگون + تاریخچه

تاریخچه و دلایل به کارگیری سازه LSF در کشورهای گوناگون

ساخت و ساز و ایجاد یک سرپناه برای خود و خانواده برای جلوگیری از آسیب های موجود در محیط اطراف، تاریخچه ای به قدمت طول عمر بشر دارد. بشر اولیه زمانی که برای خود سر پناهی ساخت، کسی بود که می توان از او به عنوان خالق ابتدایی ترین سازه ها جهت ساخت و ساز یاد کرد.

امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی سازه های متفاوتی ساخته و مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از پر کاربردترین ها و البته ایمن ترین انواع سازه ها، سازه LSF یا سازه فولادی سبک است. در ادامه مقاله قصد داریم تا تاریخچه و دلایل به کارگیری سازه LSF در کشورهای گوناگون مورد بررسی قرار دهیم.

سازهLSF از کجا آمده است؟

تاریخچه استفاده و به کارگیری سازه LSF به سال های ۱۸۸۶ و کشور انگلستان بر می گردد. در آن زمان از نوعی سازه با عنوان سازه های فولادی سرد نورد استفاده می شد. این نوع سازه ها در زمان در استانداردهای موجود در بریتانیا دارای جایگاه خیلی خوبی بودند.

طولی نکشید که طراحی و تولید و استفاده از آن ها طبق آیین نامه های ساخت و ساز بریتانیا فراگیر شد. بریتانیا که پیش از آن و از سده ۱۷ میلادی از چوب ها برای قاب بندی پنجره و اسکلت بندی ساختمان ها استفاده می کرد؛ حالا با تمایل بیشتری از سازه های فولادی استفاده می کرد. در ابتدای دهه ۸۰ قرن ۱۸ بریتانیا شروع به ترکیب پروفیل فولادی با قاب بندی های چوبی کرد.

در سال ۱۹۱۴ در انگلیس، برای اولین بار یک مقطع  C سرد نورد که در صنعت LSF به عنوان STUD شناخته می شد وارد صنعت قاب بندی ساختمان سازی شد و اولین اسکلت بندی های فلزی را ایجاد کرد. ویژگی منحصر به فرد به قاب بندی به سبب تمایل بیشتر برای به کارگیری سازه LSF شد این بود که این نوع سازه تقریبا یک سوم وزن سازه های چوبی را داشت. بنابراین سبب ایجاد یک تحول نویت در صنعت ساختمان سازی آن زمان انگلیس شد.

در سال های پایانی دهه ۸۰ میلادی یک معمار آمریکایی به نام ابراهام ریگمن با بهره گرفتن از سازه های سرد نور در دیوارها و سقف یکی از ساختمان های ۶ طبقه در منطقه ای به نام آلاباما واژه ای به نام Lightweight Steel Framing را ایجاد کرد. این واژه همان سازه LSF مشهور است.  او ادعا می کرد که این قاب های فولادی سبک ترین قاب های موجود در جهان هستند؛ و به کارگیری سازه LSF می تواند بسیار ایمن باشد و همین طور نیز بود.

دلایل به کار گیری LSF در اروپا

اروپایی ها تا پیشاز جنگ جهانی هیچ گاه از سازه های فولادی در ساخت و ساز استفاده نکرده بودند. آن ها منبع تجدید پذیری از چوب ها داشتند و عمئما اسکلت ساختمان هایشان از چوب بود. بعد از جنگ و با ورود فولاد و فلزات به بخش ساختمان سازی و با توجه به اینکه ساخت و ساز و اسکلت بندی با استفاده از فولاد ها و سازه LSF بسیار سریع رخ می داد؛ آن ها نیز به استفاده از این سازه ها روی آوردند.

دلایل به کار گیری LSF در اروپا

دلایل به کارگیری LSF در آمریکا و کانادا

مردم هر ساله در آمریکا و کانادا به علت بلایای طبیعی مانند سیل و زلزله و طوفان عده زیادی را از دست می دادند. پیش از کشف فونداسیون ال اس اف، عموما خانه ها از چوب و سنگ ساخته می شد. اما از قرن ۱۹ به بعد افراد در امریکا برای جلوگیری از تلفات در زلزله و آتش سوزی و با توجه به شرایط مناسب در کاربرد، قیمت و اجرای به کارگیری سازه LSF اقدام به استفاده از آن ها در ساختمان سازی کردند.

دلایل به کارگیری LSF در آسیای غربی چه بود

ایران و ترکیه از یشگامان استفاده از سازه LSF در غرب آسیا بودند. این دو کشور با توجه به شرایط اقلیمی و نیز قرار گرفتن در زلزله خیز ترین کمربند موجود در کره زمین طراحی و اجرای سازه LSF را بسیار ضروری دانستند. همچنین این کشورها بر خلاف اروپا منابع تجدید پذیری نداشتند بنابراین برای حذف شرایط زیست محیطی باید استفاده از چوب را متوقف و استفاده از خانه های پیش ساخته پلیمری را جایگزین می کردند.

کدام مناطق ایران بیشترین به کارگیری سازه LSF را دارند

شمال ایران دارای بهترین آب و هوا و شرایط زندگی است. هر ساله عده زیادی برای رهایی از آلودگی هوا و شلوغی ها تصمیم به ساخت و ساز ویلا در شمال می گیرند. با توجه به اینکه سرعت عمل در ساخت بسیار حائز اهمیت است، افراد زیادی استفاده از خانه های پیش ساخته را به صرف وقت و هزینه های زیاد برای ساخت ویلا ترجیح می دهند. ویلا های پیش ساخته این توانایی را دارد که شما را در کترین زمان ممکن به صاحب یکی از زیباترین و ارزان ترین ویلاها در رشت تبدیل کنند.

اگر برای ساخت ویلای ارزان در گیلان به دنبال کمک هستید و یا نمی دانید چه سازه ای برای ویلای شما مناسب است تنها کافی است با شرکت آریو ارتباط بگیرید. مهندسین آریو به راحتی و در کمترین زمان شما را استفاده و به کارگیری سازه LSF آشنا می کنند.

کدام مناطق ایران بیشترین به کارگیری سازه LSF را دارند

هزینه ساخت ویلا در گیلان

اگر شما نیز به دنبال استفاده و به کارگیری سازه LSF برای ساخت ویلا در شمال هستید باید به شما شرکت آریو سازه را معرفی کنیم. این شرکت یکی از پیشگامان به کارگیری سازه lsf در گیلان و شمال ایران است. به راحتی دادن طرح مورد نظر خود به گروه آریو با هزینه ساخت ویلا در گیلان آشنا می شوید و تصمیم گیری می کنید.

شما با کمک آریو سازه و استفاده از سازه های lsf دارای یک ویلای لوکس در شمال خواهید شد که ویژگی خاصی از جمله موارد زیر را دارا است:

  • هزینه ساخت کم
  • سرعت ساخت بالا
  • ضد حریق
  • مقاوم در برابر زلزله
  • مقاوم در برابر پوسیدگی و اکسیداسیون
  • عایق برودت و حرارت
  • طراحی مناسب با سلیقه شما و کاملا خاص

اگرچه برآورد دقیق هزینه ساخت ویلا در گیلان در این مقاله امکان پذیر نیست، اما می توانیم بگوییم هزینه به کارگیری سازه lsf در ساخت ویلا بسیار کمتر از سایر سازه ها خواهد بود.

2 در مورد “دلایل به کارگیری سازه LSF در کشورهای گوناگون + تاریخچه”

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
به بالای صفحه بردن