بعد از آنکه زلزله ها آتش سوزی جان هزاران نفر را در سراسر جهان گرفت، دانشمندان به این فکر افتادند تا سازه هایی را طراحی کنند که در برابر بلایی از این دست مقاومت بالایی داشته باشند. چندین دهه تلاش و محاسبات مهندسین سازه ها سبب شد تا سازه ای مقاوم به عنوان سازه LSF طراحی شده و به بهره داری برسد. در این مقاله قصد داریم تا به بیشتر به سازه های فولادی و مقاوم LSF بپردازیم.
این سازه بدون شک شما را از نگرانی در مورد ساکنان ویلا و خانه رها خواهند کرد؛ بنابراین همرامان باشید تا بیشتر درمورد مراحل اجرای سازه ال اس اف بدانید.
سازه LSF چیست
شاید چندین بار تا به حال کلمه سازه هایی که پیش ساخته هستند به گوشتان خورده باشد اما به طور دقیق درمورد نام و ویژگی ها چیزی نشنیده باشید. سازه های فولادی سبک LSF را به عنوان سازه های از پیش ساخته می شناسند. این سازه که با توجه به طرح مورد نظر سازنده ساختمان و ویلاها طراحی و ساخته می شود از وزن بسیار کمی نسبت به سازه های فولادی و بتنی برخوردار است.
همچنین سازه LSF، سازه ای ضد زلزله و حریق است. از با کیفیت ترین ورق های گالوارنیزه موجود در بازارها ساخته می شود و مراحل و نحوه اجرای سازه ال اس اف نیز بسیار متفاوت از سایر سازه های بتنی و فلزی است.
مراحل اجرای سازه ال اس اف در ویلاها
این سازه LSF برای کف ساختمان ها و ویلاها و نیز دیوارها می توان استفاده کرد. روند و فرآیند طراحی و ساخت و ساز سازه های LSF تقریبا مشابه فرایند و روش هایی است که در ساخت و طراحی خودروها مورد استفاده قرار می گیرد.
مرحله اول از نحوه اجرای سازه ال اس اف مربوط به طراحی است. در این مرحله یا مشارکت کارفرما و معمار پروژه LSF، نقشه ای از محل اجرا طراحی می شود. در این مرحله هر آنچه کارفرما نیاز دارد باید در نقشه لحاظ شود. این نقشه به شما کمک می کند تا هزینه، باری که به ساختمان وارد می شود، جایگاه قرار گیری ستون ها و غیره محاسبه می شود. رسم نقشه باید توسط سیستم های طراحی هوشمند مهندسی انجام شود.
زمانی که نقشه توسط تیم آریو سازه طراحی و آماده سازی شد و از لحاظ حرارت و نیز فشار وارده بر ساختمان و میزان ایمنی آن اطمینان حاصل شد، نقشه طراحی شده به کارخانه مورد نظر برای ساخت سازه ها ارجاع داده می شود. در این مرحله سازه از پیش ساخته آماده می شود.
مرحله دوم پی کنی است. در این مرحله بتنی ریزی انجام می شود. برای سازه های بتنی باید سختی بتن ریزی کف ده برابر دیواره های ساختمانی باشد تا استاندارد سازه LSF به خوبی رعایت شود. این مورد می توانید مهمترین بخش از مراحل اجرای سازه ال اس اف باشد.
همچنین نکته مهم دیگر این است که اجرای سازه ال اس اف حتما باید روی بتن قرار بگیرد نه بر روی زمین؛ زیرا تنها در این حالت فشار وارده بر ساختمان به کف منتقل خواهد شد.
اسکلت بندی در سازه LSF چگونه و در کدام مرحله است
مشابه تمامی سازه های دیگر، پروژه اجرای سازه ال اس اف نیز دارای اسکلت بندی است. در این سازه ها اسکلت ساختمان که در واقع دیوارهای ساختمان هستند از جنس فولادی و سبک بوده و توسط یک سری پیچ و مهره خاص و به صورت مورب به یکدیگر متصل می شوند. این پیچ و مهره ها به خوبی سازه را محکم می کنند. بنابراین اسکلت بندی در مراحل اجرای سازه ال اس اف در مرحله سوم قرار دارد.
یکی دیگر از بخشهایی که در اسکلت بندی انجام می شود؛ قرار دادن اسکلت های کف و سقف است. برای این منظور حتما باید از ابزارهایی به جهت محکم کردن سازه مربوط به سقف و کف استفاده شود. این ابزارها می توانند انواع پانل های چوبی و یا فلزی باشند.
آخرین محله از مراحل اجرای سازه ال اس اف
زمانی که یک شالوده و طرح اولیه از سازه مورد نظر کارفرما آماده شده و دیوارها و سقف های سازه به خوبی در کنار یک دیگر قرار گرفتند؛ زمان آخرین مرحله فرا می رسد. این مرحله مربوط به عایق بندی و تاسیسات خواهد بود.
در خانه های پیش ساخته پلیمری نیز نیازمند عایق بندی هستیم. ساختمان های دارای سازه LSF عایق بندی خوبی دارند. عموما عایق بندی این سازه ها توسط پشم شیشه اجام می شود. این ابزار عایق بندی از نفوذ سرما به داخل به خوبی جلوگیری می کند.
بعد از عایق بندی توسط پشم سیشه نوبت به فرآیند تاسیسات سازه می رسد. در فرآیند تاسیسات سازه های ال اس اف گیلان، از لوله های پی وی سی استفاده می شود. علت استفاده از این نوع لوله ها مقاومت و انعطاف پذیری خوبی است که از آن برخوردارند.
در آخرین مرحله نیز باید به نصب درب و پنجره پرداخت. برای سازه های سبک فولادی حتماً باید از درب و پنجره های سبک نیز استفاده کرد تا بار و فشار زیادی به سازه وارد نشود.
طراحی و اجرای سازه LSF در گیلان
با توجه به اهمیت استفاده از سازه های مقاوم و ضد زلزله پیدا کردن یک شرکت فعال در این زمینه بسیار مهم خواهد بود. شرکت آریو یکی از برترین ها در زمینه طراحی سازه های LSF است. این شرکت با دارا بودن برترین کارشناسان و مهندسی تمامی مراحل اجرای سازه ال اس اف را برای شما شرح خواهد داد.
همچنین اگر قصد ساخت ویلایی کوچک و ارزان در رشت دارید، می توانید از شرکت آریو در زمینه سازه مناسب برای ویلای خود مشاوره بگیرید. شما به راحتی می توانید با طراحی نقشه توسط آریو از قیمت اجرای سازه ال اس اف مطلع شده و هزینه ساخت ویلا در گیلان را برآورد کنید.
آریو سازه به تنهایی می توانید کلیه مراحل مربوط به فونداسیون ال اس اف را انجام داده و در نهایت شما را به یکی از خواسته هایتان برساند. داشتن یک ویلای لوکس در رشت و دیگر مناطق گیلان دیگر یک آرزو نخواهد بود. کافی است تا طرح مورد نظر و رویایی خود را برای مهندسین آریو بازگو کنند تا صاحب خاص ترین و ایمن ترین ویلای موجود گیلان شوید.